Verzorging thuis 2018-03-30T10:35:35+00:00

Verzorging thuis

De verzorgende kan u thuis verzorgen wanneer u ondersteuning nodig heeft bij de persoonlijke verzorging, medicatie-inname, of wanneer u begeleiding nodig heeft bij de dagelijkse dingen zoals maaltijden. Er komt dan een gediplomeerd verzorgende. De verzorgende komt vanaf 3uur per zorgmoment tot 24 uur per dag ook voor terminale zorg.
Wij willen de zorg bieden zoals u deze voor ogen heeft, uw wens bepaalt daarom ons aanbod.

We vinden het belangrijk dat u weet wie er bij u thuis komt en dat er een klik is met de medewerkers. Om dit vertrouwde gevoel bij u thuis te waarborgen, werken wij met kleine, vaste teams. Deze teams worden geselecteerd met als belangrijkste aandachtspunten veiligheid en vertrouwen.

5 Redenen om voor STERCK te kiezen
√  Uw wens bepaalt ons aanbod
√  Kleine zorgteams; u ziet altijd dezelfde vertrouwde gezichten
√  Zorg op het tijdstip dat u het wenst
√  Persoonlijke en kwalitatief goede zorg
√  Advies en ondersteuning bij alle wetten, regels en financiële aanvragen

Wat kost uw zorg bij STERCK

Het tarief voor een verzorgende is €39,95 per uur.  Het bedrag dat u van dit tarief zelf betaalt is afhankelijk van een aantal factoren. Verzorging van STERCK begint daarom altijd met een intake gesprek waarbij uw wensen, zorgbehoeften, indicatie en de wetten besproken worden.

Zorgverzekeringswet (ZVW)
Bij tijdelijke zorg of indien er sprake is van een revalidatietraject wordt door de verpleegkundige van STERCK een indicatie gesteld vanuit de zorgverzekeringswet. Het bedrag dat wordt vergoed door de verzekering is afhankelijk van uw zorgverzekeraar en uw polisvoorwaarden. U betaalt hiervoor geen eigen bijdrage.

Wet langdurige zorg (WLZ)
Indien er sprake is van langdurige zorg (langer dan drie maanden) of een chronische ziekte zal er een indicatie komen vanuit de wet langdurige zorg. Deze indicatie wordt gesteld door het CIZ (dit traject duurt 4-6 weken) en hiervoor betaalt u een eigen bijdrage. De hoogte van deze eigen bijdrage wordt door het CAK berekend. De zorg kan door STERCK geleverd worden indien u een persoonsgebonden toegekend heeft gekregen.

Particuliere zorg
Wanneer u geen indicatie heeft of meer zorg dan de geïndiceerde uren wilt ontvangen, kunt u de verpleging particulier afnemen. U betaalt dat het volledige uurtarief.
U kunt deze kosten wel opgeven bij uw belastingaangifte en mogelijk krijgt u hiervan nog een deel terug.

Wij rekenen graag voor u uit, welke kosten u in uw situatie betaalt voor onze zorg en services.

Vrijblijvende afspraak

Cliënt aan het woord…

“Een aantal weken geleden is mijn partner gevallen. Tot op heden zorgde hij voor mij en hadden we niet meer zorg nodig. We zagen erg op tegen de afhankelijkheid en de beperkingen die thuiszorg met zich meebrengt. Via een vriendin kwam ik in contact met STERCK. Maaike en Chantal hebben mij laten ervaren dat het helemaal niet zo belastend hoeft te zijn om zorg te ontvangen. Inmiddels komen de vaste verzorgenden op het moment dat wij dat graag willen en nemen zij alle tijd voor ons. Iedere dag bespreken we wat we graag gedaan willen hebben. Soms helpt zij ons allebei met douchen en aankleden, een andere keer verschoont ze de bedden. Vorige week heeft ze alle boodschappen voor ons gedaan, zodat wij energie hadden voor een leuk uitje.”